четвер, 29 жовтня 2015 р.

Всеукраїнська On-line конференція «Освітні інновації в умовах нестабільності: філософія, психологія, педагогіка»

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської On-line конференції «Освітні інновації в умовах нестабільності: філософія, психологія, педагогіка», яка відбудеться 16–26 листопада 2015 року на базі КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.
Мета конференції: наукова комунікація провідних науковців, дослідників та вчителів-практиків для обговорення актуальних проблем освітніх інновацій в умовах трансформаційних процесів українського суспільства.
До участі запрошуються: науковці, викладачі ВНЗ та ПТНЗ, науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, обласних інститутів післядипломної освіти, керівники навчальних закладів, інші зацікавлені особи.
Тематичні напрями роботи конференції:
1.     Філософське осмислення інноваційних процесів та шляхів реформування системи освіти
2.     Інновації у безперервній педагогічній освіті
3.     Інновації в освітньому менеджменті та психології управління
4.     Педагогічні інновації в освітньому процесі навчального закладу

Форми участі у Всеукраїнській On-line конференції: відео-доповідь, тези доповіді та стаття.
Статті та тези приймаються за електронною адресою: Konfinnov@i.ua.
Тези наукових доповідей будуть опубліковані в офіційному електронному виданні КЗ «ЗОІППО» ЗОР (ISSN 2223-4551) http://www.zoippo.zp.ua/pages/el_gurnal/el_gurnal.html.
Статті будуть надруковані у збірнику наукових праць «Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах», який включено до переліку фахових видань згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 29 грудня 2014 р. № 1528.
Статті авторів, статус яких сьогодні нижче кандидата наук, повинні мати рекомендацію кандидата або доктора наук. Оплата за публікацію здійснюється після повідомлення редколегії про включення статті до збірника наукових праць.
Друк статей здійснюється за рахунок авторів.
Наданням заявки на участь у Всеукраїнській On-line конференції автори висловлюють згоду на публікацію тез доповідей у мережі Інтернет. Роботи друкуються в авторській редакції. Передрук матеріалів можливий лише за згоди авторів.
Вимоги до оформлення наукових тез:
Обсяг – від 4 сторінок; формат MS Word 1997-2010 з розширенням *.doc; шрифт Times New Roman (розмір шрифту – 12, інтервал – 1,5; поля – 2,5 см; абзацний відступ – 1 см).
Назва тез – великими літерами, напівжирним шрифтом, форматування по центру; через рядок – ініціали та прізвище автора, напівжирний курсив, форматування по центру; наступний рядок – країна, місто, назва організації, малими буквами, форматування по центру; далі через рядок текст.
Вирівнювання тексту – по ширині; виключити автоматичні переноси; виділення в тексті допускаються тільки курсивом і жирним шрифтом, розрядка і підкреслення виключаються; список літератури (Література:) за правилами бібліографічного опису (не більше 7-8 джерел) – друкується після основного тексту 10 шрифтом. Приклад посилання на джерело – [7, c.17]. Тези повинні відображати вирішення наукової проблеми, бути ретельно відредаговані й вивірені.

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ НАУКОВИХ ТЕЗ

МЕТОДИ ВИПЕРЕДЖАЮЧОГО УПРАВЛІННЯ В ДІЯЛЬНОСТІ ДИРЕКТОРА СУЧАСНОЇ ШКОЛИ

Науменко М.П.
Україна, м. Запоріжжя, Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

[Текст]
….
Література:





Учасники конференції мають можливість надрукувати статті у збірнику наукових праць «Педагогіка формування творчої особистості у вищій і загальноосвітній школах», який включено до переліку фахових видань згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 29 грудня 2014 р. № 1528.

Телефон для довідок: 8(0612)220-47-29.


Адреса для контактів: 69035 м.Запоріжжя, вул 40 років Радянської України,57-А.

КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

Кафедра інноваційних освітніх технологій. Тел. (061) 233-51-75, (068) 400-11-91 (Гузенков Сергій Григорович), (050) 484-43-04 (Сирцова Ольга Миколаївна).

 

Додаток 1

Заявка учасника

Всеукраїнської On-line конференції «Освітні інновації в умовах нестабільності: філософія, психологія, педагогіка» (16–26.11.2015 р.)

Прізвище, ім’я та по батькові

 

Науковий ступінь

 

Вчене звання

 

Місце роботи (повна назва)

 

Службова, або домашня адреса для пересилки збірника статей

 

Контактні телефони

 

e-mail

 

Тема тез (статті)

 

Даю згоду на друк матеріалів, які надіслані на електронну адресу Konfinnov@i.ua, та використання персональних даних

 


Немає коментарів:

Дописати коментар