четвер, 29 жовтня 2015 р.

Педагогічна практика в ЗНВК "Запорізька Січ"

23 жовтня 2015 р. вчителі музики, які проходять курси підвищення кваліфікації, в рамках здійснення педагогічної практики відвідали Запорізький навчально-виховний комплекс «Запорізька Січ». 
З перших хвилин знаходження в стінах даного навчального закладу склалося враження теплої, навіть родинної атмосфери. Нас зустріли школярі-курсанти у камуфляжній формі і гостинно провели до актової зали. Діти вели себе чемно та невимушено. Їх обличчя були усміхнені та доброзичливі. В актовій залі нас чекали не лише відкритий урок, а й знайомство з історією школи (з якою ласкаво ознайомила директор комплексу Ганжа Лариса Олександрівна) 


та представлення досвіду роботи навчального закладу з теми «Національно-патріотичне виховання» на уроках музики та хореографії (вчитель хореографії Єжова Марина Сергіївна).

Сильно вразив урок музичного мистецтва на тему «Козацькі пісні» (вчитель Стахнік Василь Степанович). Складна тема виявилась досі цікавою учням. Цьому сприяло вдале поєднання різних методів та елементів педагогічних технологій навчання. Так, Василь Степанович вразив нас високим рівнем компетентності у розробці та застосуванні у навчальному процесі програмно-педагогічного забезпечення.


Обговорення уроку та обмін досвідом роботи слухачів пройшли в дружній атмосфері під час чаювання.
 Вчитель хореографії Марина Сергіївна Єжова продемонструвала можливості застосування флешмобів у національно-патріотичному вихованні.



Окрему вдячність висловлюємо методисту Запорізького НВК «Запорізька Січ» Тетяні Олександрівні Васецькій, яка була гостинною господинею на даному заході. 

Немає коментарів:

Дописати коментар